Eckerö Linjen är känd för sin goda mat. Totalt jobbar mellan 10 - 20 kockar och kallskänkor, beroende på säsong, i köket med att tillreda den mat som vi serverar i våra fyra restauranger samt i personalmässen. Vi gör det mesta av maten från grunden ombord, alltifrån fonder och långkok till olika inläggningar. För oss är det viktigt att använda närproducerade och närodlade råvaror så långt som det bara är möjligt. Därför jobbar vi väldigt mycket med att hitta bra lokala producenter som vi samarbetar med. Vårt mål är att ha Östersjöns bästa mat!
"Viktigaste personen på en båt är nog inte kaptenen. Det måste vara köksmästaren, för vad är väl en kapten utan mat i magen." - Joakim "Jocke" Nordberg, köksmästare.
Eckerö Linjens affärsidé
Att bedriva hållbar person och fordonstrafik samt kryssningsverksamhet över Ålands hav med hjälp av en attraktiv ombordprodukt, gott värdskap och förmedling av turistiska tjänster.