Eckerö Linjen är känd för sin goda mat. Totalt jobbar mellan 10 - 20 kockar och kallskänkor, beroende på säsong, i köket med att tillreda den mat som vi serverar i våra fyra restauranger samt i personalmässen. Vi gör det mesta av maten från grunden ombord, alltifrån fonder och långkok till olika inläggningar. För oss är det viktigt att använda närproducerade och närodlade råvaror så långt som det bara är möjligt. Därför jobbar vi väldigt mycket med att hitta bra lokala producenter som vi samarbetar med. Vårt mål är att ha Östersjöns bästa mat!
"Viktigaste personen på en båt är nog inte kaptenen. Det måste vara köksmästaren, för vad är väl en kapten utan mat i magen." - Joakim "Jocke" Nordberg, köksmästare.
-
Kockar och kallskänkor sökes för inhoppKÖKET ombord · M/S Eckerö (ombord)
Eckerö Linjens affärsidé
Att bedriva hållbar person och fordonstrafik samt kryssningsverksamhet över Ålands hav med hjälp av en attraktiv ombordprodukt, gott värdskap och förmedling av turistiska tjänster.
Om Eckerö Linjen
Eckerö Linjen trafikerar mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland på två timmar, den kortaste vägen över Ålands hav. Vår målsättning är att skapa personliga och attraktiva reseupplevelser för både dagskryssare och reguljära gäster. Dessutom är Eckerö Linjen en ledande arrangör av turistiska resepaket från Sverige till Åland och vi paketerar och säljer de flesta hotell, gästhem, stugor och aktiviteter på Åland, vilket gör oss till det självklara alternativet för resenärer som vill uppleva Åland.
Eckerö Linjen är en del av Eckerökoncernen som, med sina cirka 850 anställda och en årsomsättning på drygt 220 miljoner euro, är en mångsidig aktör inom passagerar-, färje- och busstrafik på Ålands hav och på Finska viken. I koncernen ingår även Eckerö Line, Eckerö Shipping och Williams Buss, vilket gör bolaget till en stark och pålitlig partner inom transport och turism.
Jobbar du redan på Eckerö Linjen?
Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.