Avdelning

KÖKET ombord

Connect

Eckerö Linjen är känd för sin goda mat. Totalt jobbar mellan 10 och 15 kockar och kallskänkor, beroende på säsong, i köket med att tillreda den mat som vi serverar i våra fyra restauranger samt i personalmässen. Vi gör det mesta av maten från grunden ombord, alltifrån fonder och långkok till olika inläggningar. För oss är det viktigt att använda närproducerade och närodlade råvaror så långt som det bara är möjligt. Därför jobbar vi väldigt mycket med att hitta bra lokala producenter som vi samarbetar med. Vårt mål är att ha Östersjöns bästa mat!

"Viktigaste personen på en båt är nog inte kaptenen. Det måste vara köksmästaren, för vad är väl en kapten utan mat i magen." - Joakim "Jocke" Nordberg, köksmästare.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Eckerö Linjens affärsidé

Att bedriva person och fordonstrafik samt kryssningsverksamhet över Ålands hav med hjälp av en attraktiv ombordprodukt, gott värdskap och förmedling av turistiska tjänster.

Torggatan 2
AX-22101 Mariehamn (huvudkontor land) Vägbeskrivning info@eckerolinjen.ax (018) 28 000 View page

Berghamn (landkontor)


Berghamn (landkontor) Vägbeskrivning View page

Grisslehamn (landkontor)

Skatuddsvägen 13
SE-764 56 Grisslehamn (landkontor) Vägbeskrivning View page

M/S Eckerö (ombord)


M/S Eckerö (ombord) Vägbeskrivning View page

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rederiabeckero.ax
  • Catrin Asplund
  • Håkan Sjöström
  • Hans Jansson
  • Ingela Wilhelmsson
  • Jan-Håkan Andersson
  • Lena Norgren-Blomsterlund
  • Pia Pehkonen
  • Tomas Berlin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor