facebook tracking
Avdelning

KÖKET ombord

Connect

Eckerö Linjen är känd för sin goda mat. Totalt jobbar mellan 10 och 15 kockar och kallskänkor, beroende på säsong, i köket med att tillreda den mat som vi serverar i våra fyra restauranger samt i personalmässen. Vi gör det mesta av maten från grunden ombord, alltifrån fonder och långkok till olika inläggningar. För oss är det viktigt att använda närproducerade och närodlade råvaror så långt som det bara är möjligt. Därför jobbar vi väldigt mycket med att hitta bra lokala producenter som vi samarbetar med. Vårt mål är att ha Östersjöns bästa mat!

"Viktigaste personen på en båt är nog inte kaptenen. Det måste vara köksmästaren, för vad är väl en kapten utan mat i magen." - Joakim "Jocke" Nordberg, köksmästare.

Eckerö Linjens affärsidé

Att bedriva person och fordonstrafik samt kryssningsverksamhet över Ålands hav med hjälp av en attraktiv ombordprodukt, gott värdskap och förmedling av turistiska tjänster.

Vill du bli en del av vårt glada gäng?

Att jobba på Eckerö Linjen är ett roligt och omväxlande arbete. Inom företaget råder en väldigt hemtrevlig stämning och tillsammans gör vi allt för att skapa fina reseupplevelser för våra gäster. Detta genom att ge bra service och bemöta alla med artighet, vänlighet och tjänstvillighet.
Vill du bli en del av vårt glada gäng? Skicka in en ansökan så kanske det är just du som blir vår nya kollega!

Torggatan 2
AX-22101 Mariehamn (huvudkontor land) Vägbeskrivning info@eckerolinjen.ax (018) 28 000

Berghamn (landkontor)


Berghamn (landkontor) Vägbeskrivning

Grisslehamn (landkontor)

Skatuddsvägen 13
SE-764 56 Grisslehamn (landkontor) Vägbeskrivning

M/S Eckerö (ombord)


M/S Eckerö (ombord) Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rederiabeckero.ax
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor