facebook tracking
Avdelning

BUTIK & LAGER ombord

Connect
Butikerna ombord

Vår välsorterade taxfreebutik Magasin Märket är indelad i två avdelningar. I den ena hittar du parfymer, hudvårdsprodukter, kosmetika, smycken och accessoarer. Här följer vi de senaste trenderna och håller oss uppdaterade med olika nyheter. I den andra avdelningen finns bl.a. drycker såsom öl, starksprit och ett brett vinsortiment samt godis, leksaker och lokalproducerade produkter från Åland och Roslagen.

I taxfreebutiken kan du jobba antingen på golvet med att betjäna våra gäster, i kassan eller som lagerbiträde.

Eckerö Linjens affärsidé

Att bedriva person och fordonstrafik samt kryssningsverksamhet över Ålands hav med hjälp av en attraktiv ombordprodukt, gott värdskap och förmedling av turistiska tjänster.

Vill du bli en del av vårt glada gäng?

Att jobba på Eckerö Linjen är ett roligt och omväxlande arbete. Inom företaget råder en väldigt hemtrevlig stämning och tillsammans gör vi allt för att skapa fina reseupplevelser för våra gäster. Detta genom att ge bra service och bemöta alla med artighet, vänlighet och tjänstvillighet.
Vill du bli en del av vårt glada gäng? Skicka in en ansökan så kanske det är just du som blir vår nya kollega!


Känner du att du gärna skulle bekanta dig mer med arbetsuppgifterna ombord på M/S Eckerö så ordnas två tillfällen i vår, 10 mars och 17 mars, då du har chans att följa med på en kryssning och höra personalen berätta om hur det är att jobba ombord. Under resans gång kommer du även att få gå på en rundtur runt fartyget för att lära känna de olika avdelningarna. 

Intresserad? Anmäl dig via länkarna nedan:

10 mars https://www.lyyti.fi/reg/Rekry..

17 mars https://www.lyyti.fi/reg/Rekry...

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rederiabeckero.ax
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor