facebook tracking
Avdelning

GÄSTSERVICE OCH BOKNING i land

Connect
Gästservice och bokning i land

Vår bokningspersonal är stationerade på våra kontor i Grisslehamn, Berghamn och Mariehamn. Till arbetsuppgifterna hör att sälja resor till våra gäster samt svara på eventuella frågor som gästen har. Vår huvudsakliga produkt är dagskryssningar och reguljära resor mellan Grisslehamn och Berghamn med vårt fartyg M/S Eckerö, men vi säljer även paketresor och turistiska tjänster till Åland och Sverige. Ungefär 20 % av våra gäster bokar en turistisk tjänst av något slag. Det kan var allt från träningstider i en idrottshall eller guidade rundturer, till färdigpaketerade resor som inkluderar boende och någon aktivitet. Att jobba i vår bokning är ett roligt och varierande arbete i ett glatt gäng!

Eckerö Linjens affärsidé

Att bedriva person och fordonstrafik samt kryssningsverksamhet över Ålands hav med hjälp av en attraktiv ombordprodukt, gott värdskap och förmedling av turistiska tjänster.

Vill du bli en del av vårt glada gäng?

Att jobba på Eckerö Linjen är ett roligt och omväxlande arbete. Inom företaget råder en väldigt hemtrevlig stämning och tillsammans gör vi allt för att skapa fina reseupplevelser för våra gäster. Detta genom att ge bra service och bemöta alla med artighet, vänlighet och tjänstvillighet.
Vill du bli en del av vårt glada gäng? Skicka in en ansökan så kanske det är just du som blir vår nya kollega!


Känner du att du gärna skulle bekanta dig mer med arbetsuppgifterna ombord på M/S Eckerö så ordnas två tillfällen i vår, 10 mars och 17 mars, då du har chans att följa med på en kryssning och höra personalen berätta om hur det är att jobba ombord. Under resans gång kommer du även att få gå på en rundtur runt fartyget för att lära känna de olika avdelningarna. 

Intresserad? Anmäl dig via länkarna nedan:

10 mars https://www.lyyti.fi/reg/Rekry..

17 mars https://www.lyyti.fi/reg/Rekry...

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rederiabeckero.ax
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor