Avdelning

RESTAURANG, BAR & CAFÉ ombord

Connect

Ombord på M/S Eckerö har vi två restauranger; en à la carte- och en bufférestaurang, två caféer, en bar samt två sommarbarer som är öppna endast under sommarsäsongen. På dessa avdelningar jobbar barmästare, hovmästare, caféföreståndare, restaurang- och barservitörer samt ekonomibiträden.

Bar
I vår bar/barer jobbar mellan 2-5 personer beroende på veckodag och säsong. Förutom att ge våra gäster bästa möjliga service och servera dem drinkar, så planerar och komponerar barpersonalen även nya drinkar tillsammans. Dessa finns med på vår drinklista och uppdateras ungefär var tredje månad. Till arbetsuppgifterna hör även att bl.a. beställa varor till baren, ge drinktips till våra gäster samt hålla rent och snyggt på avdelningen.

Restaurang

I à la carte-restaurang Rospiggen och bufférestaurang Bornholm jobbar under högsäsong upp till 15 servitörer och sommelierer. Som ny servitör ombord börjar man oftast i bufférestaurangen, men vår önskan är att man även ska kunna rotera och jobba i vår à la carte-restaurang eller i bar Klubb Kuling.

Café och bistro

I vårt café och bistro jobbar mellan 5-13 personer beroende på säsong. Här består arbetsuppgifterna bl.a. av matutgivning, kassatjänst, fylla vitriner samt diska. Då tid finns görs ibland även egna bakverk som säljs i caféet. Kafé Käringsund har öppet året om och Bistro Byholma håller öppet under sommarsäsongen samt helger under vilt- och julbordet. I bistron säljs bl.a. grillrätter, bakverk, smörgåsar och även drinkar.Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Eckerö Linjens affärsidé

Att bedriva person och fordonstrafik samt kryssningsverksamhet över Ålands hav med hjälp av en attraktiv ombordprodukt, gott värdskap och förmedling av turistiska tjänster.

Torggatan 2
AX-22101 Mariehamn (huvudkontor land) Vägbeskrivning info@eckerolinjen.ax (018) 28 000 Se sida

Berghamn (landkontor)


Berghamn (landkontor) Vägbeskrivning Se sida

Grisslehamn (landkontor)

Skatuddsvägen 13
SE-764 56 Grisslehamn (landkontor) Vägbeskrivning Se sida

M/S Eckerö (ombord)


M/S Eckerö (ombord) Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@rederiabeckero.ax
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor