facebook tracking
Avdelning

RESTAURANG, BAR & CAFÉ ombord

Connect

Ombord på M/S Eckerö har vi två restauranger; en à la carte- och en bufférestaurang, två caféer, en bar samt två sommarbarer som är öppna endast under sommarsäsongen. På dessa avdelningar jobbar barmästare, hovmästare, caféföreståndare, restaurang- och barservitörer samt ekonomibiträden.

Bar
I vår bar/barer jobbar mellan 2-5 personer beroende på veckodag och säsong. Förutom att ge våra gäster bästa möjliga service och servera dem drinkar, så planerar och komponerar barpersonalen även nya drinkar tillsammans. Dessa finns med på vår drinklista och uppdateras ungefär var tredje månad. Till arbetsuppgifterna hör även att bl.a. beställa varor till baren, ge drinktips till våra gäster samt hålla rent och snyggt på avdelningen.

Restaurang

I à la carte-restaurang Rospiggen och bufférestaurang Bornholm jobbar under högsäsong upp till 15 servitörer och sommelierer. Som ny servitör ombord börjar man oftast i bufférestaurangen, men vår önskan är att man även ska kunna rotera och jobba i vår à la carte-restaurang eller i bar Klubb Kuling.

Café och bistro

I vårt café och bistro jobbar mellan 5-13 personer beroende på säsong. Här består arbetsuppgifterna bl.a. av matutgivning, kassatjänst, fylla vitriner samt diska. Då tid finns görs ibland även egna bakverk som säljs i caféet. Kafé Käringsund har öppet året om och Bistro Byholma håller öppet under sommarsäsongen samt helger under vilt- och julbordet. I bistron säljs bl.a. grillrätter, bakverk, smörgåsar och även drinkar.Eckerö Linjens affärsidé

Att bedriva person och fordonstrafik samt kryssningsverksamhet över Ålands hav med hjälp av en attraktiv ombordprodukt, gott värdskap och förmedling av turistiska tjänster.

Vill du bli en del av vårt glada gäng?

Att jobba på Eckerö Linjen är ett roligt och omväxlande arbete. Inom företaget råder en väldigt hemtrevlig stämning och tillsammans gör vi allt för att skapa fina reseupplevelser för våra gäster. Detta genom att ge bra service och bemöta alla med artighet, vänlighet och tjänstvillighet.
Vill du bli en del av vårt glada gäng? Skicka in en ansökan så kanske det är just du som blir vår nya kollega!

Torggatan 2
AX-22101 Mariehamn (huvudkontor land) Vägbeskrivning info@eckerolinjen.ax (018) 28 000

Berghamn (landkontor)


Berghamn (landkontor) Vägbeskrivning

Grisslehamn (landkontor)

Skatuddsvägen 13
SE-764 56 Grisslehamn (landkontor) Vägbeskrivning

M/S Eckerö (ombord)


M/S Eckerö (ombord) Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rederiabeckero.ax
  • Catrin Asplund
  • Håkan Sjöström
  • Hans Jansson
  • Ingela Wilhelmsson
  • Jan-Håkan Andersson
  • Jonny Karlström
  • Lena Norgren-Blomsterlund
  • Pia Pehkonen
  • Staffan Store
  • Tomas Berlin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor