facebook tracking

Vad består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av?

Att ta emot våra gäster och boka in dem i restaurangen, arbetstidsplanering, mailkonversationer gällande privat- och gruppbokningar, planera drycker till våra menyer i à la carten tillsammans med köksmästaren och 1:e servitören samt att delta i det dagliga arbetet i restaurangen.

Vad skulle du säga är det bästa med ditt jobb?

Det är att få träffa så många trevliga människor, både gäster och personalen ombord. Vi har även många återkommande gäster.

Skillnaden mellan att jobba i land och ombord?

Det är stor skillnad. Att jobba ombord på ett fartyg är en livsstil. Man går inte hem efter sitt arbetspass, utan man lever och bor ombord den vecka man är på jobb. Sedan då man är ledig är man verkligen ledig. För vår del skiljer det sig också på så sätt att vi har 2 timmars resor, vilket betyder att vår restaurang fylls och töms med gäster varannan timme. I land kommer gästerna till en restaurang i ett annat flöde. På ett fartyg är det inte heller en stillastående arbetsplats utan en rörlig. Och är det en blåsig dag, så gungar det.

Varför ska man jobba på Eckerö Linjen?

Vi är ett ganska litet bolag så man lär känna varandra bra, både land- och ombordpersonalen. Det är hemtrevligt helt enkelt! Jag har jobbat på Eckerö Linjen sedan 1995. Först på Alandia och Roslagen och när M/S Eckerö kom i trafik flyttade jag över dit.

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rederiabeckero.ax
  • Catrin Asplund
  • Håkan Sjöström
  • Hans Jansson
  • Ingela Wilhelmsson
  • Jan-Håkan Andersson
  • Jonny Karlström
  • Lena Norgren-Blomsterlund
  • Pia Pehkonen
  • Staffan Store
  • Tomas Berlin
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor