Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Att skapa menyer och tillreda maten som serveras ombord tillsammans med mina kollegor i köket, sköta inköp och beställningar, schemaläggning samt ha kontakt med våra leverantörer. Vi tar emot varor sex dagar i veckan från både Sverige och Åland.

Hur många restauranger gör ni mat till ombord?

Vi gör mat till vår buffé- och à la carte-restaurang, Kafé Käringsund som förutom mackor och bakverk även serverar husmanskost samt Bistro Byholma som serverar grillrätter och håller öppet under sommarsäsongen och helger under vilt- och julbordet. Sedan gör vi även mat till personalmässen där all personal ombord äter. Vårt café och bufférestaurangen tar flest matgäster och en lördag under julbordsperioden kan vi exempelvis ha uppemot 1000 gäster i buffén under en dag.

Vad är det bästa med att jobba i köket på Eckerö Linjen?

Det är att vi gör så mycket av maten själva från grunden, det är riktig och rejäl matlagning! Vi använder oss även i stor utsträckning av lokala och små producenter, det är roligt. Jag trivs även med att jobba vecka/vecka, d.v.s. man är ombord en vecka och jobbar och sedan hemma en vecka på ledigt. Att vi har så bra sammanhållning bland personalen ombord bidrar också till trivseln!

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@rederiabeckero.ax
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor