Vad är dina arbetsuppgifter?

Att sälja våra produkter och på bästa möjliga sätt tillmötesgå våra gästers önskemål och behov, samt se till att min personal på avdelningen har de verktyg de behöver för att sälja. Sedan har jag kontakt med leverantörer och gör beställningar, handhar reklamationer av varor, sköter marknadsföring samt schemaläggning. Jag har även ansvar för att vi når de säljmål som vi lagt upp. Efter varje dag sammanställer jag dagens försäljning, jämför den mot säljbudgeten och lägger upp den på väggen så att alla på avdelningen kan se hur dagen har gått.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är nog mångsidigheten. Att vara en del i allt och träffa så många människor. Det är många varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andre lik. Lördagar tycker jag extra mycket om för då kan jag lägga den administrativa biten lite till sidan och är ute på golvet och betjänar våra trevliga gäster hela dagen.

Varför ska man jobba på Eckerö Linjen?

Eckerö Linjen har en sådan fantastisk gemenskap. Det är så pass litet att alla känner alla och alla hjälper varandra. Man blir så glad då man kommer på jobb! Dessutom har vi så trevliga gäster och många av dem är återkommande.

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@rederiabeckero.ax
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor