Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag städar fartyget med mina kollegor, planerar arbetsscheman, tar hand om personalkläder som kommer ombord samt sköter lager- och tvättbeställningar. Tvätten sköts i Mariehamn och skickas i land två gånger i veckan. Eftersom jag som avdelningschef inte bara har administrativa uppgifter utan även deltar i det dagliga städarbetet, så är det också lättare att veta vad jag kan förvänta mig av mina kollegor.

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?

Att jobba på städavdelningen är varierande och ett väldigt rörligt arbete. Det trivs jag med. Vi är lite överallt på båten och roterar mellan avdelningarna. På det viset lär man också känna alla på de olika avdelningarna. Ibland på helgerna hjälper vi även till att plocka undan i baren eller plocka disk i café.

Vad är skillnaden från att jobba iland?

Det är att man slipper 7-16 arbete och så är det ju en fördel med ledigheterna då man t.o.m. hinner åka iväg på en resa om man så önskar.

Varför ska man jobba på Eckerö Linjen?

Det är så bra sammanhållning och så får vi jättegod mat i personalmässen varje dag. Jag är nu inne på mitt tionde år på Eckerö Linjen och jag tycker fortfarande att det är lika roligt som första arbetsdagen!

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@rederiabeckero.ax
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor