facebook tracking

Vad skulle du säga är det bästa med ditt jobb på Eckerö Linjen?

Det är variationen, gästflödet och att den ena dagen inte är den andre lik. Vi har många återkommande gäster som reser ofta med oss och det är roligt! Förutom Kafé Käringsund sköter vår avdelning även om Bistro Byholma där vi serverar bl.a. snabbmat, smörgåsar men även drinkar. Bistro Byholma är öppet på somrarna samt helger under vilt- och julbordet.

Vad känner du att är utmaningen med jobbet?

Att alltid hinna ge den tipp topp service som man önskar till våra gäster. Exempelvis under sommaren då vi har många gäster ombord kan det vara svårt att hinna med ibland.

Vad är skillnaden mot att jobba i land?

Att man är ledig varannan vecka. Jag har tidigare jobbat inom servicebranschen i land och då jobbade jag mer eller mindre hela tiden. Här på M/S Eckerö jobbar man en vecka och sedan är man en vecka ledig.

Jobbar du redan på Eckerö Linjen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@rederiabeckero.ax
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor